• 5
  • Baterai Lifepo4(LFPï¼ ‰ Produsen
  • Produsen Baterai Li-ion
  • Produsen Baterai Polimer Lithium-ion (LiPo)
  • Produsen LiSoci2

Napa Pilih Kita?

Kanthi prinsip "berorientasi wong, kualitas dhisik, dandan terus", kita terus nambah kualitas, nyuda biaya, lan ningkatake kualitas layanan





Aplikasi

Kanthi prinsip "berorientasi wong, kualitas dhisik, dandan terus", kita terus nambah kualitas, nyuda biaya, lan ningkatake kualitas layanan

-->

VTC Power Co., Ltd, produsen baterai OEM sing bisa diisi ulang ing China luwih saka 20 taun. Khusus kanggo NiMh, Nicd, baterai polimer Lithium, batere LiFePO4, batere LiSoci2 lan Batere Li-ion. Baterai entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model sing uga dilewati KC, BIS.
Produk kita akeh digunakake ing produk elektronik sing populer, kayata Headset Bluetooth, Speaker Portable, produk konsumen, lampu darurat, IOT, GPS, pamuter digital, panyimpenan energi surya & angin, otomatis elektronik lan E-bus.
Minangka produsen baterai terkemuka, pabrik kita wis diaudit saben taune. Kita sacara resmi diakoni dening Philips, Robert Bosch, Decathlon, lsp. kanggo kerjasama strategis jangka panjang.

Maca liyane