Sel Batere LiSoci2

Baterai lithium klorida klorida (batere Li-SOCI2) yaiku lithium metal (Li), bahan aktif elektroda positif internal lan elektrolit yaiku thionyl klorida (SOCl2) ã € voltage Tegangan sing dirating 3.6V. Batere LiSoci2 3,6V bentuke silinder lan bentuk tombol, saka format 1 / 2AA nganti D, kanthi jinis spiral kanggo konstruksi arus arus lan bobbin kanggo arus cilik. Sel lithium thiony klorida duwe kapadhetan energi sing dhuwur, amarga voltase nominal sing dhuwur yaiku 3,6V. Jinis bobbin bisa nganti 760Wh / kg, kanthi kapasitas 19Ah kanthi 3,6V kanthi format D. Amarga ngeculake awake sithik banget, sel batere LiSoci2 3,6V bisa ndhukung wektu panyimpenan sing dawa lan entuk umur 10 nganti 20 taun.

View as  
 
Sel Batere LiSoci2 produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Sel Batere LiSoci2 kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Sel Batere LiSoci2 kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.