3.2V Sel Baterai LifePO4

Baterai fosfat besi lithium (sel batere LiFePO4) minangka jinis batere sing bisa diisi ulang, khusus batere lithium-ion, sing nggunakake LiFePO4 minangka bahan katoda, lan elektroda karbon grafit kanthi kothak kolektor arus logam minangka anoda. Sel batere LiFePO4 nawakake umur 2000 maneh, kepadatan daya sing luwih apik (220 Wh / L, tingkat energi sing bisa dijupuk saka dheweke) lan kanthi luwih aman luwih aman. Sel batere LiFePO4 nemokake macem-macem peran ing panggunaan kendaraan lan tenaga cadangan.
Voltase nominal sel batere LiFePO4 yaiku 3.2V yen dibandhingake karo asam timbal sing disegel, sing kasusun saka sel 2V. Mula batere 12.8V duwe 4 sel sing disambungake ing seri lan batere 25.6V duwe 8 sel sing disambungake ing seri. Paling sistem 12, 24 utawa 48 volt sing paling apik, pilihan baterai lithium sing paling apik yaiku Cell baterai LiFePO4 (batere lithium Iron Fosfat).
Sel batere LiFePo4 minangka salah sawijining produk paling apik ing kabeh seri, lan nduweni fitur sing apik:
-Kapadhetan energi dhuwur, 270 ~ 340 wh / L, tegese wektu kerja suwene.
View as  
 
3.2V Sel Baterai LifePO4 produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku 3.2V Sel Baterai LifePO4 kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. 3.2V Sel Baterai LifePO4 kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.