Batere Lifepo4

Fosfat besi lithium (batere LiFePo4) minangka senyawa anorganik kanthi formula LiFePOâ ‚„. Iki solid, abu-abu abu-abu, coklat utawa ireng sing ora larut ing banyu. Bahan kasebut narik kawigaten minangka komponen batere fosfat besi lithium (batere LiFePo4), jinis batere Li-ion. Kimia baterai LiFePo4 ditargetake digunakake ing alat listrik, kendaraan listrik, lan instalasi energi surya. Iki uga digunakake ing laptop OLPC XO.

Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ minangka jinis baterai lithium paling aman sing saiki kasedhiya ing pasar.
Voltase nominal sel Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ yaiku 3.2V yen dibandhingake karo asam timbal sing ditutup, sing kasusun karo sel 2V. Mula batere 12.8V duwe 4 sel sing disambungake kanthi seri lan batere 25.6V duwe 8 sel sing disambungake ing seri. Paling sistem 12, 24 utawa 48 volt sing paling apik, pilihan baterai lithium sing paling apik yaiku batere LiFePO4 (batere lithium Iron Fosfat).
Voltase Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ mirip banget karo AGM lan bakal bisa digunakake kanthi komponen sistem sing gampang kasedhiya kanggo sistem tenaga RV, Boat utawa Off-grid sampeyan.

VTC Power duwe luwih saka 20 taun pengalaman ngasilake batere lithium. VTC Power Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ yaiku 1/3 bobot batere asam timbal sealead, umur panggunaan 10 taun, njamin luwih saka 2000 kali siklus urip. VTC Power Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ minangka pengganti sing sampurna kanggo asam timbal, batere vrla.
VTC Power nawakake macem-macem baterai fosfat besi lithium (batere LiFePo4), masing-masing direkayasa khusus kanggo nyedhiyakake umur siklus dhuwur lan kinerja sing apik banget sajrone suhu operasi sing jembar. VTC Power Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ kalebu sistem manajemen (BMS), komunikasi Bluetooth lan ngawasi cerdas aktif.
VTC Power nindakake akeh proyek cahya dalan surya pamrentah, proyek baterai LiFePo4 menara telekomunikasi. VTC Power Lifepo4 Battery(LFPï¼ ‰ dikenal umum karo pelanggan ing saindenging jagad.
View as  
 
Batere Lifepo4 produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Batere Lifepo4 kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Batere Lifepo4 kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.