Warta Industri

Napa Aplikasi Baterai Fosfat Besi Litium Ora Ana Watesan?

2021-02-12

Wis pirang-pirang taun kepungkur, batere lithium wis dadi baterai kinerja tinggi sing paling dipercaya ing macem-macem industri. Digunakake ing ponsel cerdas, jam tangan, komputer lan tablet, batere lithium iron fosfat (LifePO4) nyedhiyakake mupangat sing dadi pilihan cerdas kanggo panggunaan saben dinane.

Lithium digunakake kanggo baterei segara sing entheng, baterai surya lan baterai mobil listrik. Nanging iku mung ngeruk ing ndhuwur kemampuan batere lithium. Bobot lan muter


Baterai LifePO4 ana ing antarane 1 / 3-1 / 4 bobot batere asam timbal tradisional, lan dadi solusi ringan sing luwih masuk akal. Uga siklus nganti 10.000 kaping, dene batere asam asam mung 300-500 kaping sadurunge gagal.


Kaloro sifat kasebut nggawe batere fosfat besi lithium serbaguna kanggo macem-macem aplikasi. Kendaraan listrik cilik, mesin pemotong ijo listrik, lift gunting lan uga truk sampah nggunakake teknologi LifePO4.

Efisiensi Lan Kapasitas Siklus Lengkap
Resistensi internal baterai asam timbal kudu diisi alon-alon lan ing tahapan supaya suhu internal luwih murah. Nanging, batere fosfat zat besi lithium bisa diisi kanthi voltase arus lan konstan sing terus-terusan, supaya bisa diisi ulang kanthi cepet lan dilayani maneh nalika dibutuhake.

LifePO4 bisa uga dibuwang 100% lan njaga tingkat voltase dhuwur. Kosok baline, voltase baterai asam timbal mudhun kanthi luwih cepet, lan efektivitase ilang antara 75-80% Depth of Discharge (DOD). Amarga alasan kasebut, batere LifePO4 saiki digunakake ing robot, panyimpenan energi ing omah, generator hibrida lan sistem APU truk.

Suhu Operasi
Kinerja batere asam timbal mudhun kanthi dramatis ing suhu dhuwur lan endhek, dene batere fosfat besi lithium bisa dioperasikake kanthi kapasitas utawa sithik suhu wiwit -40 derajat nganti 158 derajat Fahrenheit.

Karakteristik siji iki ndadekake batere LifePO4 pas kanggo peralatan ngawasi jarak jauh ing wilayah Arktik lan Sub Sahara. Iki digunakake kanggo piranti ngawasi cuaca, pelampung laut, lan peralatan pipa minyak lan gas ing saben iklim ing saindenging jagad.

Kapadhetan Energi lan Keluwesan
Baterai fosfat wesi lithium nawakake keseimbangan paling apik lan keamanan energi tanpa nyebabake lingkungan. Kapadhetan energi sing dhuwur tegese batere fosfat besi lithium bisa digawe bungkus batere kanthi ukuran apa wae.

Akibate, baterai LifePO4 digunakake ing piranti ngawasi plaka, golek ambane, papan dayung lan peralatan dolanan.

Kesempatan kanggo batere fosfat besi lithium ora ana watese. Ora preduli apa aplikasi sampeyan, ana solusi batere lithium kanggo kabutuhan energi sampeyan. Yen sampeyan mbutuhake batere kinerja dhuwur kanggo panyimpenan energi, LifePO4 minangka wangsulan.


VTC Power Co., Ltd.

www.pangkalpark.com    www.vtcbattery.com

Telp: 0086-0755-33065435 Fax: 0086-0755-05267647

Kirim: [email protected]

Tambah: No 10, JinLing Road, Zhongkai Industrial Park, Kota Huizhou, China

Tembung kunci: batere Lifepo4 baterai baterai fosfat zat besi lithium batere fosfat besi lithium (LifePO4)