Warta Industri

Apa sebabe batere ion lithium njeblug?

2021-03-23
Apa sebabe batere ion lithium njeblug?

Masalah batere ing ponsel merek dhewe arang banget, batere dhewe uga ana masalah ing ponsel sing direnovasi utawa nomer loro. Kanggo ngirit biaya, ponsel utawa mesin sing direnovasi cenderung milih batere sing murah karo biaya sing luwih murah ing konfigurasi ponsel. duweni biaya murah, pengotor sing gedhe banget, proses desain sing kurang, lan bisa mbebayani awake dhewe.
Biaya kakehan sel kanggo wektu sing suwe: negara ngisi daya sing suwe, kakehan, arus berlebihan uga bakal nyebabake suhu dhuwur lan voltase dhuwur, kedadeyan bebaya sing didhelikake. Baterai lithium-ion ing suhu khusus, asor lan kondisi kontak sing ora apik bisa uga ngeculake cepet lan jumlah kobongan utawa bledosan saiki, spontan.
Sirkuit cendhak batere: nalika ponsel ana ing suhu dhuwur, utawa tekan, gesekan logam lan kahanan liyane, bisa nyebabake sirkuit cendhak batere.

Ngisi daya nyebabake bledosan batere: muter karo telpon nalika ngisi daya utawa ngisi daya nalika muter bakal nyebabake wektu ngisi daya luwih suwe. Ngisi daya wektu sing suwe bakal nyebabake suhu telpon saya mundhak lan cenderung mbledhos.
Pangisi daya ora pas karo batere: ponsel umum duwe pangisi daya asli. Jinis pangisi daya sing salah bisa gampang nyebabake kacilakan batere. IPhone mung nampa pangisi daya asli, sing nyuda kemungkinan bledhere batere.
Suhu dhuwur: suhu dhuwur nuduhake batere panas internal tekan watesan, ngisi daya wektu sing suwe, iradiasi suhu dhuwur, panggangan gampang nyebabake suhu batere dhuwur banget. Ing sisih kidul China, kulawarga biasa bakal nggunakake oven listrik ing mangsa adhem. Akeh wong seneng dolanan ponsel nalika manggang oven listrik, sing uga mbebayani banget.

Pelarian termal: Baterai lithium-ion beresiko bisa meledak amarga proses sing diarani reaksi termal ing reaksi internal batere. Pelarian termal minangka siklus umpan balik energi sing positif: suhu sing mundhak nyebabake sistem dadi luwih panas, mula sisteme dadi luwih panas Alesan ing ndhuwur, kayata sirkuit cendhak batere, suhu sekitar sing gedhe banget, kakehan kakehan, modifikasi cangkang, lan liya-liyane, bakal nyebabake pelarian termal saka batere ion lithium, sing pungkasane bisa nyebabake kobongan utawa bledosan.


Telp: 86-0755-33065435
Kirim: [email protected]
Web: www.vtcbattery.com
Alamat: No 10, JinLing Road, Zhongkai Industrial Park, Kota Huizhou, China

Kata Kunci Panas: batere lithium polimer, pabrikan baterai lithium polimer, Baterai Lifepo4, Baterai Polimer Lithium-ion (LiPo), batere Li-ion, LiSoci2, batere NiMH-NiCD, Baterai BMS


Ing urip saben dinane, sinaoni luwih lengkap babagan panggunaan batere lithium, utamane ngisi daya piranti lan ponsel, supaya ora ana bledosan sing disebabake amarga ngisi daya suwe banget