Warta Industri

2021 EXPO INDUSTRI BATERAI DUNIA

2021-11-19

Kanthi luwih saka 600 peserta pameran lan 25.000 pengunjung, Pameran Industri Baterai Donya - WBE, sing sadurunge Asia Battery SourcingFair - GBF ASIA ditindakake ing Pameran Impor lan Ekspor China Pazhou Complexin Guangzhou.

 

Ekspo kasebut diarani “pameran industri baterei donya lan pameran baterei Asia Pasifik†(WBE), fokus ing mbangun pameran lan platform dagang kelas donya kanggo daya, panyimpenan energi, 3C lan baterei terminal cerdas, lan rantai industri. Lan kanthi akeh panuku manca lan panuku pangguna pungkasan, industri kasebut minangka “industri batere Canton fair†!

 

Pameran nampilake macem-macem jinis baterei, kalebu baterei lithium, baterei daya lan sistem manajemen baterei kanggo kendaraan listrik lan piranti listrik, baterei panyimpenan kanggo pembangkit tenaga angin lan sistem fotovoltaik uga asmaterial, aksesoris lan piranti uji. Kaya sing dingerteni, China wis dadi negara manufaktur baterei lithium-ion paling gedhe ing donya wiwit 2018. Diprediksi yen ing taun 2020, kapasitas baterei China bakal luwih saka 70% pasar global, lan output baterei lithium-ion bakal tekan 205.33 GWh ing 2020. , kanthi CAGR 41.88% ing rong taun sabanjure.