Baterei 12v For Sale
  • Air ProBaterei 12v For Sale

Baterei 12v For Sale

Spesifikasi Baterai 12v For Sale:
Model: VTC-4LF65
Kapasitas Nominal: 65Ah
Rintangan internal: ≤200mΩ
Siklus Urip: ≥3000
Tegangan pangisian daya maksimal: 14.6V
Tegangan Discharge Cut-off: 9.2V
Terus-terusan Discharge Saiki: 50A
Bobot baterei: 12Kg
ukuran: 240*160*120mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baterei 12v For SaleAplikasi:

LiFePO4 digunakake ing sprayer listrik, umum tenaga surya, piranti panyimpenan energi, stasiun pangkalan telekomunikasi, lampu jalan surya, UPS, ESS lan liya-liyane.

 

Baterei 12v For Salekatrangan:

Baterei fosfat wesi Thelithium minangka jinis baterei sing bisa diisi ulang adhedhasar kimia ion lithium asli, digawe kanthi nggunakake wesi (Fe) minangka bahan katoda. Sel LiFePO4 nduweni arus discharge sing luwih dhuwur, ora njeblug ing kahanan sing kurang ekstrem lan bobote kurang nanging nduweni voltase lan kapadhetan energi sing luwih murah tinimbang sel Li-ion normal.

 

Baterei 12v For SaleFitur Utama

1)Long siklus urip: Luwih saka 2000 kaping (ngisi daya lan discharging ing 1C, tetep kapasitas luwih saka 80%)
2)Safety: Ora ana geni lan bledosan ing test overcharge ing voltase nganti 30V ing short-circuittest, test Akupunktur lan kejut panas nganti 130‰
3)Tingkat pangisi daya dhuwur nganti 30C
4)Kinerja suhu sing apik banget: beroperasi ing 85℃ bisa mlaku kanthi apik, duwe sawetara suhu operasi sing luwih akeh tinimbang baterei liyane.


Baterei 12v sing didol karo barang sing gegandhengan:

Model Tegangan Nominal (V) Kapasitas Nominal (Ah) Rintangan Internal (mΩ) Siklus urip Tegangan Pangisian Daya Maksimum Tegangan Discharge Cut-off Tegangan Discharge Terus-terusan Bobot baterei (Approx) Pengukuran (T * W * L)
VTC-4F10 12V 10 ≦60 ≥3000 14.6V 9.2V 20A 1,5 Kg 151*98*95mm 33*70*290mm
VTC-4F20 12V 20 ≦30 ≥3000 14.6V 9.2V 40A 2,8 Kg 181*76*166mm
VTC-4F30 12V 30 ≦30 ≥3000 14.6V 9.2V 60A 3,8 Kg 182 * 130 * 195 mm
VTC-4F30 12V 40 ≦10 ≥3000 14.6V 9.2V 80A 5,7 Kg 182 * 130 * 195 mm
VTC-4F50 12V 50 ≦8 ≥3000 14.6V 9.2V 75A 6,0 Kg 182 * 130 * 195 mm
VTC-4F100A 12V 100 ≦5 ≥3000 14.6V 9.2V 80A 13,5 Kg 260 * 158 * 246 mm
VTC-4F100B 12V 100 ≦5 ≥3000 14.6V 9.2V 100A 13,5 Kg 305 * 173 * 225 mm
VTC-4F150 12V 150 ≦4 ≥3000 14.6V 9.2V 100A 20,6 Kg 295 * 178 * 345 mm
VTC-4F200 12V 200 ≦4 ≥3000 14.6V 9.2V 100A 28,1 Kg 520 * 269 * 203 mm


Sertifikasi:


Packing & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd minangka produsen baterei sing bisa diisi ulang OEM ing China luwih saka 20 taun. Spesialisasi ing NiMh, Nicd, baterei polimer Lithium, baterei LiFePO4, baterei LiSoci2 lan baterei Li-ion. Baterei kita entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model uga diliwati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo baterei?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.

Q2. Apa babagan lead time?
A: Sample perlu 5-10 dina, wektu produksi massal perlu 25-30 dina.

Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Baterei?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4. Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening UPS, TNT ... Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5. Kepiye carane nerusake pesenan baterei?
A: Sepisanan supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.Kapindho We Quote miturut syarat utawa suggestions.Thirdly customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan formal.Kaping papat Kita ngatur produksi.

Q6. Apa bisa nyithak logoku ing Baterei?
A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.2%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim baterei anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo risak
produk kumpulan, kita bakal ndandani lan ngirim maneh menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi kalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: Baterei 12v Dijual, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Rega, Dhaptar rega, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.