Baterei Li-ion 3.6V

Baterei Li-Ion 3.6V Sel karo elektrolit polimer padat durung tekan komersialisasi lengkap lan isih dadi topik riset.
Sèl prototipe saka jinis iki bisa dianggep ana ing antarane baterei lithium-ion tradisional (karo elektrolit cair) lan baterei lithium-ion solid-state sing plastik.
View as  
 
 1 
Baterei Li-ion 3.6V produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Baterei Li-ion 3.6V kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Baterei Li-ion 3.6V kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.