Kirim Pitakonan

VTC Power Co., Ltd minangka produsen baterei sing bisa diisi ulang OEM ing China luwih saka 20 taun. Spesialisasi ing NiMh, Nicd, baterei polimer Lithium-ion, baterei LiFePO4, baterei LiSoci2 lan baterei Li-ion. Sadurunge order, takon-takon langsung liwat...