Batere NICD

Baterai NiCD (batere kadmium nikel utawa batere NiCad)
Bateri kadmium nikel (batere NiCD utawa batere NiCad) minangka jinis batere sing bisa diisi maneh nggunakake nikel oksida hidroksida lan kadmium logam minangka elektroda. Singkatan Ni-Cd asale saka simbol kimia nikel (Ni) lan cadmium (Cd):

Baterai cadmium nikel (NiCD) minangka pilihan pertama ing pasar batere sing digunakake ing alat listrik dhuwur lan utamane kanggo aplikasi suhu kurang. Batere NiCd wis digunakake kanthi akeh kanggo aplikasi ruang tenaga portebel, lan digunakake kanggo nguatake modul Rusia saka International Space Station.
Batere NiCD ngalami efek efek memori .â € Baterai NiCD ngelingi titik ing siklus pangisian daya nalika wiwit diisi ulang. Sajrone panggunaan sabanjure, voltase bakal mudhun ing titik kasebut kaya wis dibuwang. Pramila wicaksana yen sampeyan nggunakake batere NiCd nganti mati sadurunge diisi ulang Kanthi nggunakake sing tepat, bathi NiCD bisa nganti 1.000+ siklus sadurunge ilang kapasitas.

Jinis produk:
D BATERAI
C BATERAI
BATERI
BATERI AA
AAA BATERAI lan 9 VATIK BATERAI

Salah sawijining aplikasi sing paling praktis kanggo batere NiCD yaiku alat listrik tanpa kabel. Piranti listrik nuntut pangiriman daya sing akeh sajrone nggunakake, lan ora bisa digunakake kanthi voltase ngeculake kaya batere khas. Kanthi teknologi batere NiCD, alat listrik bisa digunakake kanthi kapasitas lengkap sajrone nggunakake, ora mung sawetara menit operasi pisanan. Kanthi lithium-ion, alkalin, utawa uga bathi-asam timbal, alat listrik kasebut bakal bisa performa banget wiwit wiwitan, kanthi penurunan tenaga sing terus-terusan, nganti alat listrik meh wae ora bisa digunakake. Batere NiCD, ing tangan liyane, bakal nyebabake alat listrik tetep kebak nganti pungkasan biaya. Ora mung iku, nanging banjur batere NiCD bisa diisi kanthi aman sithik 1-2 jam! VTC Power nawakake kinerja batere NiCD ukuran SC lan C minangka batere alat listrik.



View as  
 
Batere NICD produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Batere NICD kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Batere NICD kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.