Paket Batere LiFePO4

Paket batere LiFePO4 duwe kaluwihan keamanan, ketumpatan energi tinggi, umur siklus dawa, lan biaya murah, saengga batere fosfat besi lithium (paket batere LiFePO4) dianggep minangka pilihan paling apik kanggo sumber daya umur anyar. saka batere 12V 24V 36V 48V 60v 72V LiFePO4 kanggo digunakake ing panyimpenan energi surya, robot, medis, instrumen lan liya-liyane.
Seri paket baterai LiFePO4 iki kasedhiya ing macem-macem kapasitas, kanggo digunakake minangka blok bangunan sistem panyimpenan energi sing luwih gedhe kanthi nggabungake kanthi seri lan paralel kanggo syarat voltase lan kapasitas. Sistem prototipe bisa dirakit luwih cepet tinimbang sadurunge, mula nyuda wektu pangembangan proyek lan nyuda biaya rekayasa sing ora bola-bali.

Fitur Utama Paket Baterai LiFePO4
Keamanan dhuwur: Sel batere LiFePO4 digawe.
Umur sing apik banget: 4000+ siklus urip.
Ukuran kompak lan bobot korek.
Toleran suhu.
Perlindhungan sakabèhé BMS.
Fungsi komunikasi RS485.

Babagan Sambungan Seri & Paralel
Batere maksimal 48 batere.
Baterai maksimal 126 podo karo.
Seri campuran lan paralel kasedhiya.
Instalasi gampang, perawatan gratis, gampang ditambahi.




View as  
 
Paket Batere LiFePO4 produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Paket Batere LiFePO4 kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Paket Batere LiFePO4 kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.