Batere NIMH

Baterai NiMH (batere hidrida logam nikel) (Baterai MH)

Baterai hidrida logam nikel (NiMH utawa Niâ € “MH) minangka jinis batere sing bisa diisi ulang. Reaksi kimia ing elektroda positif padha karo sel cadmium nikel (NiCd), kanthi kalorone nggunakake nikel oksida hidroksida (NiOOH). Nanging, elektroda negatif nggunakake aloi sing nyerep hidrogen tinimbang cadmium. Batere NiMH bisa duwe loro nganti kaping telu kapasitas ukuran NiCd sing padha, lan kapadhetan energi bisa nyedhaki batere lithium-ion.

Akeh aplikasi batere sing cocog banget kanggo didhukung karo baterai isi ulang batere NiMH. Umumé, piranti sing mbutuhake energi akeh lan asring digunakake cocog karo karakteristik kinerja batere NiMH. Contone piranti kasebut kalebu kamera digital, unit GPS, lan pamuter MP3.

Batere NiMH duwe efek memori sing padha karo baterai Ni-Cd, nanging luwih cilik tinimbang baterai Ni-Cd. Mula, batere NiMH ora prelu nindakake operasi ngeculake saben diisi daya (amarga operasi sing ora bener bakal ngrusak batere), mula mung kudu diisi daya lan dibuwang saben telung wulan kanggo nyuda efek memori.

Baterai NiMH minangka pukulan listrik sing penting ing paket sing entheng lan entheng. Batere NiMH duwe kisaran suhu operasi sing jembar lan umume duwe siklus udakara 3000 siklus. Kajaba iku, dheweke bisa ngidinke kahanan sing dikenani biaya lan ngeculake, nyederhanakake syarat pangopènan.

Batere NiMH
Aplikasi: Telpon tanpa kabel, Walk-Talkie, Radio rong arah, alat cukur listrik, sikat untu listrik, pencahayaan darurat, Lampu Surya, Alat ukur, Sistem keamanan, Mainan listrik, Alat listrik, Piranti medis, Pembersih vakum portabel

Sel sing diisi ulang Nickel Metal Hydride (batere NiMH) nyerep hidrogen ing campuran logam campuran elektroda negatif nalika diisi. Nalika sel dibuwang, paduan logam ngeculake hidrogen kanggo mbentuk banyu.
Panggunaan paduan logam minangka sebab dhasar kerapatan energi sel batere NiMH sing dibandhingake karo kimia liyane. Baterai NiMH duwe umur siklus dawa lan karakteristik panyimpenan sing apik.

Fitur utama batere VTC Power NiMh:
Teknologi produksi wis diwasa, kualitas stabil lan aman.
Resistensi internal sing sithik.
Umur siklus dawa luwih saka 500 siklus.

Ramah lingkungan: Ora Ana Kadmium, Efek merkuri, Timah.




View as  
 
Batere NIMH produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Batere NIMH kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Batere NIMH kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.