Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi informasi industri babagan Baterei Lifepo4, Baterei Polimer Lithium-ion, Baterei Li-ion. Muga-muga sampeyan bakal seneng.
  • Kaluwihan saka aluminium foil dilapisi karbon ing aplikasi baterei lithium ion

    2021-12-23

  • Kabeh baterei lithium ion, apa ing jaman kepungkur utawa ing taun-taun pungkasan, kalebu baterei polimer lithium, baterei lithium wesi fosfat lan liya-liyane, wedi banget karo sirkuit cendhak baterei internal, sirkuit cendhak baterei eksternal, overcharge kahanan kasebut.

    2021-12-20

  • 2021 EXPO INDUSTRI BATERAI DUNIA

    2021-11-19

  • Baterei polimer litium nggunakake paduan file minangka elektroda positif, bahan konduktif polimer, polyacetylene, polyaniline utawa polifenol minangka elektroda negatif, pelarut organik minangka elektrolit. Energi spesifik baterei lithium polyaniline bisa tekan 350w.h / kg, nanging daya tartamtu mung 50-60W / kg, suhu layanan -40-70 derajat, lan urip layanan kira-kira 330 kaping.

    2021-11-08

  • Bandingake kapasitas baterei. Baterei nikel kadmium umum yaiku 500mAh utawa 600mAh, baterei hidrogen nikel yaiku 800-900mAh; Kapasitas baterei ponsel lithium-ion umume antarane 1300-1400mah, saengga wektu baterei lithium sawise diisi penuh kira-kira 1,5 kaping baterei hidrogen nikel, lan udakara 3,0 kaping baterei nikel kadmium. Yen ditemokake yen baterei ponsel lithium ion sing sampeyan tuku ora bisa digunakake sajrone diiklanake utawa kasebut ing manual, bisa uga palsu.

    2021-11-02

  • Ing baterei lithium wesi fosfat pensiun, baterei sing ora duwe nilai panggunaan langkah lan baterei sawise panggunaan langkah pungkasane bakal dibongkar lan didaur ulang. Bentenipun antarane baterei lithium wesi fosfat lan baterei materi ternary iku ora ngemot logam abot, lan Recovery utamané Li, P lan Fe. Nilai tambah produk pemulihan kurang, mula rute pemulihan sing murah kudu dikembangake. Ana rong cara pemulihan utama: metode geni lan metode udan.

    2021-10-14

 12345...9