Baterai Polimer Lithium

Baterai polimer lithium minangka kombinasi silinder lan struktur bentuk persegi dowo. Struktur internal diwatesi kanthi spiral sing mbantu nggawe partisi ing antarane anoda lan bagean katoda batere kanthi nyelehake lapisan polietilen sing ringkes lan keropos ing antarane kalorone.
Uga, kaya sing wis dijlentrehake sadurunge, baterai polimer lithium bisa digunakake ing prinsip nggunakake larutan elektrolit cair, mula bagean saka batere diiseni larutan elektrolit cair organik. Uga, kanggo nglindhungi batere polimer lithium saka kedadeyan sing durung pernah ana sadurunge kayata sirkuit utawa bledosan, katup safety, lan komponen PTC dipasang.
Ditindakake, sel batere polimer lithium dipasang ing seri utawa sejajar. Jumlah sel baterai polimer lithium beda-beda gumantung saka total voltase batere. Voltase siji sel yaiku 3.6V lan voltase total batere minangka jumlah voltase sel sing dipasang.


Batere polimer lithium, utawa batere polimer lithium-ion sing luwih bener (disingkat LiPo, LIP, Li-poly, lithium-poly lan liya-liyane), minangka batere teknologi lithium-ion sing bisa diisi kanthi nggunakake elektrolit polimer lan dudu elektrolit cair. Polimer semisolid (konduktivitas) konduktivitas dhuwur mbentuk elektrolit iki. Baterai polimer lithium nyedhiyakake energi spesifik sing luwih dhuwur tinimbang jinis batere lithium liyane lan digunakake ing aplikasi sing bobote minangka fitur kritis, kayata piranti seluler, pesawat radio-kontrol lan sawetara kendaraan listrik. Polimer lithium digunakake kanthi pas ing produk lan peralatan sing bobote fitur penting, kayata, ing endi wis bisa dipikirake khusus.
VTC Power nyedhiyakake ukuran khusus baterai polimer Lithium, ewu alat baterai polimer lithium saiki kasedhiya. Kabeh batere polimer lithium liwati tes keamanan lan reliabilitas sing ketat lan sertifikasi. Baterai polimer Lithium Daya VTC akeh digunakake ing terminal POS, piranti IOT, cahya , elektronik portebel, jam tangan cerdas, GPS lsp.

Fitur baterai polimer lithium:
1. Voltase operasi dhuwur (rata-rata 3,7V, puncak 4,2 volt)
2. Kapadhetan energi dhuwur, kerapatan energi volumetrik 350Wh / L lan energi gravimetri
Kapadhetan 135Wh / kg.
3. Ora ana efek memori
4. Polisi mandhiri kurang saka 2% saben wulan
5. Karakteristik siklus ngisi / ngeculake banget
6. Karakteristik keamanan apik banget
7. Batere duwe kisaran suhu ngeculake -20 ° C nganti +60 ° C
8.VTC Power uga dirancang khusus suhu rendah lan baterai polimer Lithium murah.


View as  
 
Baterai Polimer Lithium produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Baterai Polimer Lithium kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Baterai Polimer Lithium kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.