Batere Li-ion 3,7V

Sel batere Li-Ion 3,7v kanthi elektrolit polimer padhet durung entuk komersialisasi lan isih dadi topik riset.
Sel prototipe saka jinis iki bisa dianggep antarane batere lithium-ion tradisional (kanthi elektrolit cair) lan baterai lithium-ion solid-state plastik.
View as  
 
Batere Li-ion 3,7V produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Batere Li-ion 3,7V kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Batere Li-ion 3,7V kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.