Batere LiSoci2

Batere LiSoci2 (baterai lithium-Thionyl Klorida)

Baterai lithium klorida (batere LiSoci2) yaiku lithium metal (Li), bahan aktif elektroda positif internal lan elektrolit yaiku thionyl chloride (SOCl2) ã € voltage Tegangan sing dirating 3.6V. Baterai LiSoci2 bentuke silinder lan bentuke tombol, saka format 1 / 2AA nganti D, kanthi jinis spiral kanggo arus tinggi lan konstruksi bobbin kanggo arus cilik. Sel lithium thiony klorida duwe kapadhetan energi sing dhuwur, amarga voltase nominal sing dhuwur yaiku 3,6V. Jinis bobbin bisa nganti 760Wh / kg, kanthi kapasitas 19Ah kanthi 3,6V kanthi format D. Amarga ngeculake awake sithik banget, sel batere LiSoci2 bisa ndhukung wektu panyimpenan sing dawa lan entuk umur 10 nganti 20 taun.

Rong jinis sel lithium thionyl klorida (sel batere LiSoci2) kasedhiya: konstruksi bobbin lan spiral. Sel tipe bobbin cocog banget kanggo tingkat debit awak sing sithik, lan umur panyimpenan 10 nganti 20 taun. Kapasitas dhuwur, ukuran cilik, lan kemampuan kanggo fluktuasi tekanan, Suhu lan kejut nggawe sel jinis bobbin sing cocog kanggo digunakake ing aplikasi ngawasi jarak jauh. Nanging, tambah akeh aplikasi



View as  
 
Batere LiSoci2 produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Batere LiSoci2 kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Batere LiSoci2 kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.