Pambuka Enterprise

VTC Power Co.,Ltdprodusen baterei sing bisa diisi ulang OEM ing China luwih saka 20 taun. Spesialisasi ing NiMh, Nicd, baterei polimer Lithium, baterei LiFePO4, baterei LiSoci2 lan Li-iing Baterei. Baterei kita entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model uga diliwati KC, BIS.

Produk kita akeh digunakake ing produk elektronik populer, kayata Headset Bluetooth, Speaker Portabel, produk konsumen, lampu darurat, IOT, GPS, pamuter digital, panyimpenan energi surya & angin, otomatis elektronik lan E-bus.


Minangka produsen baterei terkemuka, pabrik kita diaudit saben taun. Kita resmi diakoni dening Philips, Robert Bosch, Decathlon, lsp. kanggo kerjasama strategis jangka panjang.

VTC Power wis ana uga ing pameran internasional saben taun, kayata CEBIT, HK Electronic Fair. Kita ngetrapake standar manajemen internasional kanthi ketat lan wis nggawe sistem jaminan kualitas sing lengkap. Pelanggan kita ngluwihi pasar internasional Amerika, Kanada, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Asia Kidul.


Kita nggunakake â € œPeople oriented, Quality first, Keeping Improvingâ € minangka statement misi kita, kang ndadekake kita nambah kualitas, ngurangi biaya lan nambah layanan terus-terusan. Kita menehi perhatian luwih akeh babagan owah-owahan pasar, kabutuhan klien, keamanan & perlindungan lingkungan lan tanggung jawab masyarakat.

VTC Power ngaturake kanggo nggawe tahap urip karyawan lan nyedhiyakake solusi baterei sing paling apik kanggo pelanggan. Kanthi semangat lan kasetyan, kita darmabakti kanggo nggawe bisnis win-win lan maju kanggo nggawe masa depan sing cerah kanggo perusahaan sing dihormati.