Batere Li-ion

Baterai ion lithium (Baterai Li-ion)

Batere Li-ion (nalika batere Li-ion utawa LIB) minangka anggota baterai sing bisa diisi kanthi apik, ing endi ion lithium bakal nggunakake elektroda negatif ing elektroda positif sajrone mbuwang kursi nalika kursi.

Batere li-ion iku populer amarga duwe sawetara kaluwihan penting tinimbang teknologi saingan:
Baterai ion lithium umume luwih entheng tinimbang jinis baterai sing bisa diisi ulang kanthi ukuran sing padha. Elektroda baterai ion lithium digawe saka lithium lan karbon entheng. Lithium uga minangka unsur sing reaktif banget, tegese akeh energi sing bisa disimpen ing ikatan atom kasebut. Iki dadi kepadatan energi sing dhuwur banget kanggo baterai lithium-ion. Iki minangka cara kanggo entuk perspektif kerapatan energi. Batere lithium-ion khas bisa nyimpen listrik 150 watt-jam ing batere 1 kilogram. Paket batere NiMH (hidrida-logam hidrida) bisa nyimpen 100 watt-jam per kilogram, sanajan 60 nganti 70 watt-jam bisa uga luwih khas. Batere asam timbal bisa nyimpen mung 25 watt jam per kilogram. Nggunakake teknologi asam timbal, butuh 6 kilogram kanggo nyimpen jumlah energi sing padha karo baterai lithium ion 1 kilogram. Beda banget.
Baterai ion lithium tetep tanggung jawab. Paket baterai ion lithium mung kélangan udakara 5 persen pangisian daya saben wulan, dibandhingake karo kerugian 20 persen saben wulan kanggo batere NiMH.
Baterai lithium ion ora duwe efek memori, tegese sampeyan ora kudu ngeculake kabeh sadurunge diisi ulang, kaya sawetara kimia baterai liyane.
Baterai ion lithium bisa ngatasi atusan siklus muatan / debit.

Iki ora ateges manawa batere ion lithium tanpa cacat. Baterai lithium ion uga duwe sawetara kekurangan:
Baterai ion lithium wiwit ngrusak sanalika metu saka pabrik. Baterai ion lithium mung bakal loro utawa telung taun suwene wiwit pabrik sampeyan nggunakake utawa ora.
Baterai lithium ion sensitif banget marang suhu dhuwur. Panas nyebabake bungkus baterai lithium-ion mudhun luwih cepet tinimbang biasane.
Yen sampeyan wis rampung ngisi daya baterai lithium, mula bakal rusak.




View as  
 
Batere Li-ion produsen lan supplier ing China - merek VTC Power. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Batere Li-ion kanthi rega murah saka pabrik kita. Kita uga nyedhiyakake dhaptar rega paling anyar, kutipan lan conto gratis. Batere Li-ion kita bisa disesuaikan, Yen sampeyan butuh, kita uga nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.