3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah
  • Air Pro3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah

3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah

3.2v Lifepo4 Battery Cell 80ah Spesifikasi:
Model: VTC-LF80B
Kapasitas Nominal: 80Ah
Rintangan internal: ≤1mΩ
Siklus Urip: ≥3000
Tegangan pangisian daya maksimal: 3.65V
Tegangan Discharge Cut-off: 2.3V
Bobot baterei: 1.8Kg
ukuran: 27*135*206mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah Aplikasi:

Baterei wiwitan mesin, sepedha listrik/sepeda motor/skuter/E-bus, troli golf/gerobak, perkakas listrik...

Sistem penyimpanan energi surya, sistem tenaga angin, RV, karavan...

Peralatan lampu, sistem serep lan UPS...

 

3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah Katrangan:

Baterei fosfat wesi Thelithium minangka jinis baterei sing bisa diisi ulang adhedhasar kimia ion lithium asli, digawe kanthi nggunakake wesi (Fe) minangka bahan katoda. Sel LiFePO4 nduweni arus discharge sing luwih dhuwur, ora njeblug ing kahanan sing kurang ekstrem lan bobote kurang nanging nduweni voltase lan kapadhetan energi sing luwih murah tinimbang sel Li-ion normal.

 

3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah Fitur Utama:
1)Long siklus urip: Luwih saka 2000 kaping (ngisi daya lan discharging ing 1C, tetep kapasitas luwih saka 80%)
2)Safety: Ora ana geni lan bledosan ing tes overcharge ing voltase nganti 30V ing tes short-circuit, tes Akupunktur lan kejut panas nganti 130‰
3)Tingkat discharging dhuwur nganti 30C
4)Kinerja suhu dhuwur sing apik banget: operate ing 85℃ bisa mlaku kanthi apik, duwe kisaran suhu sing luwih jembar tinimbang baterei liyane.

 

3.2v Lifepo4 Baterei Cell 80ah karo item sing gegandhengan:

Model Bahan Baterei Tegangan Nominal (V) Kapasitas Nominal Rintangan internal Siklus urip Tegangan Discharge Cut-off Tegangan Pangisian Daya Maksimum Bobot baterei (Approx) Pengukuran (Φ*H)
VTC-LF14500C LiFePo4 3.2V 400mAh ≦50 ≥3000 2.3V 3.65V 18,5g 14*50 mm
VTC-LF18500C LiFePo4 3.2V 1100mAh ≦40 ≥3000 2.3V 3.65V 32 g 18*50 mm
VTC-LF18650C LiFePo4 3.2V 1500mAh ≦40 ≥3000 2.3V 3.65V 45g 18*65 mm
VTC-LF22650C LiFePo4 3.2V 2300mAh ≦20 ≥3000 2.3V 3.65V 60g 22*65 mm
VTC-22650C LiFePo4 3.2V 3300mAh ≦40 ≥3000 2.3V 3.65V 80g 26*65 mm
VTC-LF22650C LiFePo4 3.2V 3600mAh ≦40 ≥3000 2.3V 3.65V 83g 26*65 mm
VTC-LF32650C LiFePo4 3.2V 6000mAh ≦10 ≥3000 2.3V 3.65V 195g 32*65 mm
VTC-LF32700C LiFePo4 3.2V 6500mAh ≦10 ≥3000 2.3V 3.65V 198g 32*70 mm
VTC-LF25 LiFePo4 3.2V 25Ah ≦3 ≥3000 2.3V 3.65V 690g 22*100*140mm
VTC-LF80A LiFePo4 3.2V 80 Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 2,3 kg 48*173*132mm
VTC-LF80B LiFePo4 3.2V 80 Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 1,8 kg 27*135*206mm
VTC-LF100A LiFePo4 3.2V 100 Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 2,3 kg 48*173*132mm
VTC-LF100B LiFePo4 3.2V 100 Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 2,08 kg 34*135*216mm
VTC-LF120 LiFePo4 3.2V 120 Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 2,84 kg 48*170*173mm
VTC-LF202 LiFePo4 3.2V 202Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 4,12 kg 54*174*208mm
VTC-LF280 LiFePo4 3.2V 280Ah ≦1 ≥3000 2.3V 3.65V 5,5 kg 72*175*205mm


Sertifikasi:


Packing & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd minangka produsen baterei sing bisa diisi ulang OEM ing China luwih saka 20 taun. Spesialisasi ing NiMh, Nicd, baterei polimer Lithium, baterei LiFePO4, baterei LiSoci2 lan baterei Li-ion. Baterei kita entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model uga diliwati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo baterei?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.

Q2. Apa babagan lead time?
A: Sample perlu 5-10 dina, wektu produksi massal perlu 25-30 dina.

Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Baterei?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4. Kepiye cara ngirim barang lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening UPS, TNT ... Iku biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5. Kepiye carane nerusake pesenan baterei?
A: Sepisanan supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.Kapindho We Quote miturut syarat utawa suggestions.Thirdly customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan formal.Kaping papat Kita ngatur produksi.

Q6. Apa bisa nyithak logoku ing Baterei?
A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.2%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim baterei anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo risak
produk kumpulan, kita bakal ndandani lan ngirim maneh menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi kalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: 3.2v Lifepo4 Battery Cell 80ah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Rega, Dhaptar rega, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.