3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250
  • Air Pro3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250

3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250

3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250 Spesifikasi:
Model: VTC-ER14250
Voltase nominal: 3,6V
Kapasitas nominal: 1200MAh
Bobot Batere: 11G
Pangukuran(Φ * Hï¼ ‰: 14.5 * 25.2mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250 Aplikasi:

Baterai Li-SOCl2 sing digunakake kanggo Real-time, Jam, instrumen Alat, sumber daya cadangan memori CMOS, lampu LED


3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250 Katrangan:

Baterai Li-SOCl2 bisa nyedhiyakake suhu dawa ing suhu nominal lan bisa dioperasikake kanthi suhu.


3.6v Baterai Lithium 1 / 2aa Er14250 KeyFitur Fitur

1. Umur sing apik banget (10 taun suhu kamar);
2. Suda mandhiri (1% utawa kurang saben taun);
3. Dirancang kanggo jangka panjang kanthi arus sing kurang;
4. Cocog paling apik kanggo debit saiki sing kurang;
5. Suhu wiyar saka -55â „ƒ nganti + 85â„ ƒ;
6. Sel tipe bobbin utawa sel sing rata.


Baterai Lithium 3.6v 1 / 2aa Er14250 kanthi modhél sing gegandhengan:

Model Ukurane Tegangan Nominal Kapasitas Nominal Discharge Standar Saiki Maksimum Discharge Saiki Tegangan Motong Bobot (g) Pangukuran (Φ * Hmm)
VTC-ER14250H 1/2AA 3.6 1200 1 20 2 10 Φ14.5 * 25.4
VTC-ER14335 2 / 3AA 3.6 1650 1 40 2 13 Φ14.5 * 33.5
VTC-ER14505H AA 3.6 2600 1 50 2 18 Φ14.5 * 50.5
VTC-ER17505H A 3.6 3600 2 70 2 24 Φ17.0 * 50.5
VTC-ER18505H - 3.6 4000 2 70 2 30 Φ18.5 * 50.5
VTC-ER26500H C 3.6 8500 2 100 2 53 Φ26.2 * 50.0
VTC-ER261020H CC 3.6 16000 2 150 2 101 Φ26.2 * 102.0
VTC-ER34615H D 3.6 19000 5 150 2 103 Φ33.6 * 60.0
VTC-ER341245H DD 3.6 36000 10 300 2 200 Φ34.2 * 124.5
VTC-ER14335M 2 / 3AA 3.6 1350 1 150 2 13 Φ14.5 * 33.5
VTC-ER14505M AA 3.6 2100 1 400 2 19 Φ14.5 * 50.5
VTC-ER17335M 2 / 3AA 3.6 1700 3 200 2 19 Φ17.0 * 33.5
VTC-ER17505M A 3.6 2800 3 1000 2 26 Φ17.0 * 50.5
VTC-ER18505M - 3.6 3500 5 1000 2 30 Φ18.5 * 50.5
VTC-ER26500M C 3.6 6000 10 1500 2 57 Φ26.2 * 50.0
VTC-ER34615M D 3.6 13000 15 1800 2 109 Φ34.2 * 61.5


Sertifikasi:


Pengepakan & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd produsen baterai OEM sing bisa diisi ulang ing China luwih saka 20 taun. Khusus kanggo NiMh, Nicd, baterai polimer Lithium, batere LiFePO4, batere LiSoci2 lan Batere Li-ion. Baterai entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model sing uga dilewati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku duwe pesen conto kanggo Batere?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

P2. Kepiye babagan lead time?
A: Sampel butuh 5-10 dina, wektu produksi massal butuh 25-30 dina.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Batere?
A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
A: Biasane dikirim nganggo UPS, TNT ... Biasane nganti 3-5 dina teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya batere?
A: Sepisanan supaya ngerti sarat utawa lamaran sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut syarat utawa saran. Ping telune negesake conto lan papan kanggo pesen formal. Kaping papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing Batere?
A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk.

P8: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.
Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim batere anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo cacat
produk batch, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: Baterai Lithium 3.6v 1 / 2aa Er14250, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.