Li-ion 18650 1300mah 3.7v Baterai Isi Ulang
  • Air ProLi-ion 18650 1300mah 3.7v Baterai Isi Ulang

Li-ion 18650 1300mah 3.7v Baterai Isi Ulang

Li-ion 18650 1300mah 3.7v Spesifikasi Baterai Isi Ulang:
Model: VTC-L18650
Voltase nominal: 3,7V
Kapasitas nominal: 1300MAh
Siklus Urip: â ‰ ¥ 1000
Bobot Batere: 30G
Pangukuran(Φ * Hï¼ ‰: 18 * 65mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Li-ion 18650 1300mah 3.7v Aplikasi Baterai Isi Ulang:

E-Bike, Obor, E-rokok, Drone, UPS, E-Skateboard, Alat Daya, Robot Sapuan, Kendaraan Listrik, Piranti Medis, Alat Berkebun


Li-ion 18650 1300mah 3.7v Keterangan Baterai Isi Ulang:

Sel Lithium Ion sing bisa diisi ulang (Li-Ion) duweni negatifelektroda (anoda) sing digawe saka senyawa lithium. Lithium minangka material sing reaktif banget lan luwih entheng tinimbang paduan logam sing nyerep hidrogen saka elektroda negatifNiMH. Iki nyebabake kerapatan energi gravimetri sing luwih dhuwur kanggo sel Li-Ion. Sel bisa tetep disimpen sajrone 12 wulan tanpa mbutuhake perawatan. Umur siklus Li-Ion sing diarepake ing aplikasi kasebut udakara1000 + siklus.


Li-ion 18650 1300mah 3.7v Kunci Baterei sing Bisa Diisi ulang

1. Desain Paket Batere sing cerdas
2. Kimia Ramah Lingkungan, Bebas Polusi; ora gawe polusi
3. Kapadhetan Energi Dhuwur, Kapadhetan Daya Dhuwur

4. Ora ana geni, ora ana bledosan, Ora ana bocor
5. Lokakarya tanpa bledug sing ditutup kanthi total, kanthi kualitas dhuwur

6. Urip Siklus Apik, dikenani biaya nganti 500 utawa 1000 kaping


Li-ion 18650 1300mah 3.7v Baterai Isi Ulang kanthi umur dawa:

Model Bahan Baterai Tegangan Nominal (V) Kapasitas Nominal Siklus Urip Tegangan Discharge Cut-off Tegangan Maksimum Maksimum Bobot batere (Kira-kira) Pangukuran (Φ * H)
VTC-L14500 LiFePo4 3.7V 800mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 18g 14 * 50mm
VTC-L18500 LiFePo4 3.7V 1500mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 33g 18 * 50mm
VTC-L18650 LiFePo4 3.7V 2200mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 43g 18 * 65mm
VTC-L18650 LiFePo4 3.7V 2600mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 44,5g 18 * 65mm
VTC-L18650 LiFePo4 3.7V 3000mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 46g 18 * 65mm
VTC-L21700 LiFePo4 3.7V 4500mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 67g 21 * 70mm
VTC-L22650 LiFePo4 3.7V 5000mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 85g 26 * 65mm
VTC-L32650 LiFePo4 3.7V 6500mAh â ‰ ¥ 1000 2,75V 4.2V 132g 32 * 65mm


Sertifikasi:


Pengepakan & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd produsen baterai OEM sing bisa diisi ulang ing China luwih saka 20 taun. Khusus kanggo NiMh, Nicd, baterai polimer Lithium, batere LiFePO4, batere LiSoci2 lan Batere Li-ion. Baterai entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model sing uga dilewati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku duwe pesen conto kanggo Batere?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

P2. Kepiye babagan lead time?
A: Sampel butuh 5-10 dina, wektu produksi massal butuh 25-30 dina.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Batere?
A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
A: Biasane dikirim nganggo UPS, TNT ... Biasane nganti 3-5 dina teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya batere?
A: Sepisanan supaya ngerti sarat utawa lamaran sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut syarat utawa saran. Ping telune negesake conto lan papan kanggo pesen formal. Kaping papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing Batere?
A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk.

P8: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.
Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim batere anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo cacat
produk batch, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: Li-ion 18650 1300mah 3.7v Baterai Isi Ulang, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.