Baterai Lifepo4 48v 40ah
  • Air ProBaterai Lifepo4 48v 40ah

Baterai Lifepo4 48v 40ah

Spesifikasi Lifepo4 Battery 48v 40ah:
Model: VTC-16LF40
Voltase nominal: 48V
Kapasitas nominal: 40Ah
Resistensi Internal: â ‰ ¤60mÎ ©
Siklus Urip: â ‰ ¥ 3000
Tegangan Biaya Maksimum: 58.4V
Tegangan Discharge Cut-off: 36.9V
Saiki Discharge Terus-terusan: 80A
Bobot Batere: 21Kg
Pangukuran: 350 * 200 * 205mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baterai Lifepo4 48v 40ahAplikasi:

LiFePO4widely digunakake ing sprayer listrik, tenaga surya umum, piranti panyimpenan energi, stasiun basa telekomunikasi, lampu jalan surya, UPS, ESS lan liya-liyane.

 

Baterai Lifepo4 48v 40ahKatrangan:

Baterai fosfat besi thelithium minangka jinis batere sing bisa diisi ulang adhedhasar kimia ion lithium teoriginal, digawe kanthi nggunakake Iron (Fe) minangka katodematerial. Sel LiFePO4 duwe arus debit sing luwih dhuwur, ora njeblug kahanan underextreme lan bobote kurang nanging duwe voltase lan kerapatan energi luwih sithik tinimbang sel Li-ion normal.

 

Baterai Lifepo4 48v 40ahFitur Utama

1ï¼ ‰ Umur siklus dawa: Luwih saka 2000 kali (ngisi daya lan ngeculake ing 1C, tetep kapasitas luwih saka 80%)
2ï¼ ‰ Keamanan: Ora ana geni lan bledosan ing tes overcharge ing voltase nganti 30V kanthi sirkuit cendhak, tes Akupunktur lan kejut panas nganti 130 "
3ï¼ rate Tingkat undhuhan dhuwur nganti 30C
4ï¼ performance Kinerja suhu sing apik banget: makaryakke ing 85â „ƒ bisa digunakake kanthi apik, duwe suhu luwih dhuwur tinimbang baterai liyane.

 

Baterai Lifepo4 48v 40ahkaro barang sing gegandhengan:

Model Tegangan Nominal (V) Kapasitas Nominal (Ah) Resistensi Internal (mÎ ©) Siklus Urip Tegangan Maksimum Maksimum Tegangan Discharge Cut-off Tegangan Pembuangan Kontaminasi Bobot batere (Kira-kira) Pengukuran (T * W * L)
VTC-16F20 48V 20 â ‰ ¦120 â ‰ ¥ 3000 58.4V 36.8V 40A 10Kg 180 * 195 * 200mm
260 * 80 * 290mm
VTC-16F30 48V 40 â ‰ ¦60 â ‰ ¥ 3000 58.4V 36.8V 80A 21Kg 350 * 200 * 205mm
260 * 150 * 295mm
VTC-16F50 48V 50 â ‰ ¦60 â ‰ ¥ 3000 58.4V 36.8V 80A 21Kg 133 * 410 * 452mm
VTC-16F100 48V 100 â ‰ ¦60 â ‰ ¥ 3000 58.4V 36.8V 100A 64Kg 177 * 410 * 452mm


Sertifikasi:


Pengepakan & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd produsen baterai OEM sing bisa diisi ulang ing China luwih saka 20 taun. Khusus kanggo NiMh, Nicd, baterai polimer Lithium, batere LiFePO4, batere LiSoci2 lan Batere Li-ion. Baterai entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model sing uga dilewati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku duwe pesen conto kanggo Batere?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

P2. Kepiye babagan lead time?
A: Sampel butuh 5-10 dina, wektu produksi massal butuh 25-30 dina.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Batere?
A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
A: Biasane dikirim nganggo UPS, TNT ... Biasane nganti 3-5 dina teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya batere?
A: Sepisanan supaya ngerti sarat utawa lamaran sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut syarat utawa saran. Ping telune negesake conto lan papan kanggo pesen formal. Kaping papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing Batere?
A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk.

P8: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.
Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim batere anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo cacat
produk batch, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: Baterai Lifepo4 48v 40ah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.