Baterai Lipo 7.4v 10000mah
  • Air ProBaterai Lipo 7.4v 10000mah

Baterai Lipo 7.4v 10000mah

Spesifikasi Lipo Battery 7.4v 10000mah:
Model: VTC-741LIPO
Voltase nominal: 7.4V
Kapasitas nominal: 10000mAh
Pangukuran: 27 * 68 * 138mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi Lipo Battery 7.4v 10000mah:

IlluminateDevices, Miner Lamp, Light Search, lampu LED, Senter, Mainan Listrik, RCModels, Model Pesawat, Serep Daya, Pasokan Daya Seluler, Alat HandElectric, lsp.


Keterangan Baterai Lipo 7.4v 10000mah:

Baterai ion Lithium Polymer Ion nyedhiyakake kinerja ion ion ing paket sing lancip utawa cetakan. Dheweke ora nggunakake likuidelektrolit volatil lan bisa nahan planggaran sing signifikan tanpa bledosan utawa geni.
Polimer lithium nggunakake gelelectrolyte polimer kanggo ngganti elektrolit cair tradisional. Lithium-polimer nemokake ceruk pasar ing geometri tipis wafer, kayata batere kanggo kertu kredit lan aplikasi liyane. Urip siklus sing diarepake udakara 1000+ siklus.


Baterai Lipo 7.4v 10000mah Fitur Utama

1. Tegangan operasi dhuwur
2. Kapadhetan energi dhuwur
3. Urip siklus dawa
4. ngeculake awake dhewe
5. kisaran suhu sing jembar
6. Kompatibel karo lingkungan
7. Tingkat keamanan sing dhuwur
8.Memori-memori


Lipo Battery 7.4v 10000mah kanthi barang sing gegandhengan:

Jenis Baterai Li-Polimer
Model Kapasitas Tegangan Nominal (V) Ukuran (mm)
(mAh) Kandel (± 0,2) Jembar (± 0,5) Dawa (± 0,5)
VTC-PL602030 300mAh 3.7V 6 20 30
VTC-PL602040 400mAh 3.7V 6 20 40
VTC-PL901763 950mAh 3.7V 9 17 63
VTC-PL902540 850mAh 3.7V 9 25 40
VTC-PL903040 950mAh 3.7V 9 30 40
VTC-PL102540 1100mAh 3.7V 10 25 40
VTC-PL502535 400mAh 3.7V 5 25 35
VTC-PL103040 1200mAh 3.7V 10 30 40
VTC-PL702038 500mAh 3.7V 7 20 38
VTC-PL501645 300mAh 3.7V 5 16 45
VTC-PL802530 550mAh 3.7V 8 25 30
VTC-PL523450 1000mAh 3.7V 5.2 34 50
VTC-PL902030 500mAh 3.7V 9 20 30
VTC-PL751445 400mAh 3.7V 7.5 14 45
VTC-PL501447 280mAh 3.7V 5 14 47
VTC-PL601335 210mAh 3.7V 6 13 35
VTC-PL702035 450mAh 3.7V 7 20 35
VTC-PL801437 350mAh 3.7V 8 14 37
VTC-PL902040 700mAh 3.7V 9 20 40
VTC-PL102040 800mAh 3.7V 10 20 40
VTC-PL702025 300mAh 3.7V 7 20 25
VTC-PL502035 320mAh 3.7V 5 20 35
VTC-PL573450 980mAh 3.7V 5.7 34 50
VTC-PL503040 550mAh 3.7V 5 30 40
VTC-PL721921 220mAh 3.7V 7.2 19 21
VTC-PL701225 130mAh 3.7V 7 12 25
VTC-PL502460 750mAh 3.7V 5 24 60
VTC-PL501637 245mAh 3.7V 5 16 37
VTC-PL801835 440mAh 3.7V 8 18 35
VTC-PL903050 850mAh 3.7V 9 30 50
VTC-PL631450 370mAh 3.7V 6.3 14 50
VTC-PL652631 500mAh 3.7V 6.5 26 31
VTC-PL602629 360mAh 3.7V 6 26 29
VTC-PL451244 180mAh 3.7V 4.5 12 44
VTC-PL922030 500mAh 3.7V 9.2 20 30
VTC-PL323450 500mAh 3.7V 3.2 34 50
VTC-PL433230 350mAh 3.7V 4.3 32 30
VTC-PL902060 1100mAh 3.7V 9 20 60
VTC-PL102050 1000mAh 3.7V 10 20 50
VTC-PL802535 750mAh 3.7V 8 25 35
VTC-PL451637 220mAh 3.7V 4.5 16 37
VTC-PL803040 1000mAh 3.7V 8 30 40
VTC-PL661442 330mAh 3.7V 6.6 14 42
VTC-PL952040 780mAh 3.7V 9.5 20 40
VTC-PL602035 400mAh 3.7V 6 20 35
VTC-PL103440 1500mAh 3.7V 10 34 40
VTC-PL263057 500mAh 3.7V 2.6 30 57
VTC-PL374043 850mAh 3.7V 3.7 40 43
VTC-PL424356 1000mAh 3.7V 4.2 43 56
VTC-PL523566 1100mAh 3.7V 5.2 35 66
VTC-PL743048 1200mAh 3.7V 7.4 30 48
VTC-PL504545 1200mAh 3.7V 5 45 45
VTC-PL374065 1220mAh 3.7V 3.7 40 65
VTC-PL504050 1250mAh 3.7V 5 40 50
VTC-PL653550 1300mAh 3.7V 6.5 35 50
VTC-PL102684 1500mAh 3.7V 10 26 84
VTC-PL443565 1500mAh 3.7V 4.4 35 65
VTC-PL933248 1600mAh 3.7V 9.3 32 48
VTC-PL103245 1600mAh 3.7V 10 32 45
VTC-PL823458 1700mAh 3.7V 8.2 34 58
VTC-PL533965 1700mAh 3.7V 5.3 39 65
VTC-PL603280 1800mAh 3.7V 6 32 80
VTC-PL327093 1800mAh 3.7V 3.2 70 93
VTC-PL724050 1800mAh 3.7V 7.2 40 50
VTC-PL504270 1900mAh 3.7V 5 42 70
VTC-PL103450 1900mAh 3.7V 10 34 50
VTC-PL663770 2000mAh 3.7V 6.6 37 70
VTC-PL723465 2000mAh 3.7V 7.2 34 65
VTC-PL903550 2000mAh 3.7V 9 35 50
VTC-PL614068 2000mAh 3.7V 6.1 40 68
VTC-PL425285 2100mAh 3.7V 4.2 52 85
VTC-PL104050 2200mAh 3.7V 10 40 50
VTC-PL346682 2200mAh 3.7V 3.4 66 82
VTC-PL624757 2200mAh 3.7V 6.2 47 57
VTC-PL355488 2250mAh 3.7V 3.5 54 88
VTC-PL715049 2250mAh 3.7V 7.1 50 49
VTC-PL504594 2300mAh 3.7V 5 45 94
VTC-PL515070 2300mAh 3.7V 5.1 50 70
VTC-PL386175 2350mAh 3.7V 3.8 61 75
VTC-PL507477 2400mAh 3.7V 5 74 77
VTC-PL347090 2400mAh 3.7V 3.4 70 90
VTC-PL865060 2500mAh 3.7V 8.6 50 60
VTC-PL555080 2500mAh 3.7V 5.5 50 80
VTC-PL755152 2500mAh 3.7V 7.5 51 52
VTC-PL335985 2500mAh 3.7V 3.3 59 85
VTC-PL377488 2600mAh 3.7V 3.7 74 88
VTC-PL604097 2600mAh 3.7V 6 40 97
VTC-PL953665 2600mAh 3.7V 9.5 36 65
VTC-PL804365 2700mAh 3.7V 8 43 65
VTC-PL904560 2700mAh 3.7V 9 45 60
VTC-PL764070 2800mAh 3.7V 7.6 40 70
VTC-PL367684 2800mAh 3.7V 3.6 76 84
VTC-PL804969 3000mAh 3.7V 8 49 69
VTC-PL964870 4000mAh 3.7V 9.6 48 70
VTC-PL756090 5000mAh 3.7V 7.5 60 90


Sertifikasi:


Pengepakan & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd produsen baterai OEM sing bisa diisi ulang ing China luwih saka 20 taun. Khusus kanggo NiMh, Nicd, baterai polimer Lithium, batere LiFePO4, batere LiSoci2 lan Batere Li-ion. Baterai entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model sing uga dilewati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku duwe pesen conto kanggo Batere?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

P2. Kepiye babagan lead time?
A: Sampel butuh 5-10 dina, wektu produksi massal butuh 25-30 dina.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Batere?
A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
A: Biasane dikirim nganggo UPS, TNT ... Biasane nganti 3-5 dina teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya batere?
A: Sepisanan supaya ngerti sarat utawa lamaran sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut syarat utawa saran. Ping telune negesake conto lan papan kanggo pesen formal. Kaping papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing Batere?
A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk.

P8: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.
Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim batere anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo cacat
produk batch, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: Baterai Lipo 7.4v 10000mah, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.