Batere Lithium sing Bisa Diisi ulang
  • Air ProBatere Lithium sing Bisa Diisi ulang

Batere Lithium sing Bisa Diisi ulang

Spesifikasi Baterai Lithium Isi Ulang:
Model: VTC-L18650
Voltase nominal: 3,7V
Kapasitas nominal: 2200MAh
Siklus Urip: â ‰ ¥ 2000
Bobot Batere: 48G
Pangukuran(Φ * Hï¼ ‰: 18 * 65mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Batere Lithium sing Bisa Diisi ulangAplikasi:

E-Bike, Obor, E-rokok, Drone, UPS, E-Skateboard, Alat Daya, Robot Sapuan, Kendaraan Listrik, Piranti Medis, Alat Berkebun


Batere Lithium sing Bisa Diisi ulangKatrangan:

Sel Lithium Ion sing bisa diisi ulang (Li-Ion) duweni negatifelektroda (anoda) sing digawe saka senyawa lithium. Lithium minangka material sing reaktif banget lan luwih entheng tinimbang paduan logam sing nyerep hidrogen saka elektroda negatifNiMH. Iki nyebabake kerapatan energi gravimetri sing luwih dhuwur kanggo sel Li-Ion. Sel bisa tetep disimpen sajrone 12 wulan tanpa mbutuhake perawatan. Umur siklus Li-Ion sing diarepake ing aplikasi kasebut udakara1000 + siklus.


Batere Lithium sing Bisa Diisi ulangFitur Utama 

1. Desain Paket Batere sing cerdas
2. Kimia Ramah Lingkungan, Bebas Polusi; ora gawe polusi
3. Kapadhetan Energi Dhuwur, Kapadhetan Daya Dhuwur

4. Ora ana geni, ora ana bledosan, Ora ana bocor
5. Lokakarya tanpa bledug sing ditutup kanthi total, kanthi kualitas dhuwur

6. Urip Siklus Apik, dikenani biaya nganti 500 utawa 1000 kaping


Batere Lithium sing Bisa Diisi ulangkanthi umur siklus dawa:

Model Bahan Baterai Tegangan Nominal (V) Kapasitas Nominal Resistensi Internal Siklus Urip Tegangan Discharge Cut-off Tegangan Maksimum Maksimum Bobot batere (Kira-kira) Takeran
(Φ * H)
VTC-LF14500C LiFePo4 3.2V 400mAh â ‰ ¦50 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 18.5g 14 * 50mm
VTC-LF18500C LiFePo4 3.2V 1100mAh â ‰ ¦40 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 32g 18 * 50mm
VTC-LF18650C LiFePo4 3.2V 1500mAh â ‰ ¦40 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 45g 18 * 65mm
VTC-LF22650C LiFePo4 3.2V 2300mAh â ‰ ¦20 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 60g 22 * 65mm
VTC-LF22650C LiFePo4 3.2V 3300m Ah â ‰ ¦40 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 80g 26 * 65mm
VTC-LF2265C LiFePo4 3.2V 3600m Ah â ‰ ¦40 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 83g 26 * 65mm
VTC-LF32650C LiFePo4 3.2V 6000m Ah â ‰ ¦10 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 195g 32 * 65mm
VTC-LF32700C LiFePo4 3.2V 6500m Ah â ‰ ¦10 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 198g 32 * 70mm
VTC-LF25 LiFePo4 3.2V 25 Ah â ‰ ¦3 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 690g 22 * 100 * 140 mm
VTC-LF80A LiFePo4 3.2V 80 Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 2,3kg 48 * 173 * 132 mm
VTC-LF80B LiFePo4 3.2V 80 Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3 V 3,65V 1,8kg 27 * 135 * 206 mm
VTC-LF100A LiFePo4 3.2V 100Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 2,3kg 48 * 173 * 132mm
VTC-LF100B LiFePo4 3.2V 100Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 2,08kg 34 * 135 * 216mm
VTC-LF120 LiFePo4 3.2V 120Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V> 2,84kg 48 * 170 * 173mm
VTC-LF202 LiFePo4 3.2V 202Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 4,12kg 54 * 174 * 208mm
VTC-LF280 LiFePo4 3.2V 280Ah â ‰ ¦1 â ‰ ¥ 3000 2.3V 3,65V 5,5kg 72 * 175 * 205mm


Sertifikasi:


Pengepakan & Pengiriman:

Profil Perusahaan:
VTC Power Co., Ltd produsen baterai OEM sing bisa diisi ulang ing China luwih saka 20 taun. Khusus kanggo NiMh, Nicd, baterai polimer Lithium, batere LiFePO4, batere LiSoci2 lan Batere Li-ion. Baterai entuk sertifikasi UL, IEC62133, UN38.3, CB, CE, ROHS, sawetara model sing uga dilewati KC, BIS.


Pameran:


FAQ:
Q1. Apa aku duwe pesen conto kanggo Batere?
A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

P2. Kepiye babagan lead time?
A: Sampel butuh 5-10 dina, wektu produksi massal butuh 25-30 dina.

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo Batere?
A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?
A: Biasane dikirim nganggo UPS, TNT ... Biasane nganti 3-5 dina teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya batere?
A: Sepisanan supaya ngerti sarat utawa lamaran sampeyan. Kapindho, kita ngutip miturut syarat utawa saran. Ping telune negesake conto lan papan kanggo pesen formal. Kaping papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing Batere?
A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk.

P8: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.
Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim batere anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo cacat
produk batch, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusine kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.



Panas Tags: Baterai Lithium Isi Ulang, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Tuku, China, Sampel Gratis, Merek, Murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.